Menu
Your Cart

Egyedi készülékhez

A termékek katalógusát itt és a termékeknél tudja letölteni: LETÖLTÉS

A termékek felhasználásáról és szereléséről videót itt tud megtekinteni: VIDEÓK


Márka: OK-VISE Modell: BK2-VT/16/99
Az RM alaplaphoz bármilyen szorító felületű, B méretű satut tud választani a Satu elemek kategóriánál! A mini satu két oldala, azonos vagy két különböző szorító felületű is lehet! Ugrás a satu elemek kategóriához.Opció: RMA-B1 vagy RMA-BP1 adapter (T-anya és csavar)..
Márka: OK-VISE Modell: DK2-VT/16/99
Az RM alaplaphoz bármilyen szorító felületű, D méretű satut tud választani a Satu elemek kategóriánál! A mini satu két oldala, azonos vagy két különböző szorító felületű is lehet! Ugrás a satu elemek kategóriához.Opció: RMA-D1 adapter (T-anya és csavar)..
Márka: OK-VISE Modell: FK2-VT/16/99
Az RH alaplaphoz bármilyen szorító felületű, F méretű satut tud választani a Satu elemek kategóriánál! A mini satu két oldala, azonos vagy két különböző szorító felületű is lehet! Ugrás a satu elemek kategóriához.Opció: RMA-F1 adapter (T-anya és csavar)..
Márka: OK-VISE Modell: KCD-DR1/16
Jellemzője:Egyedi készüléképítéshez kifejlesztett OK-VISE termék. A munkadarabokat alátámasztással szorítja két irányban. A satu felülete bordázott* 48-52HRC.A termék méreteit a KÉPEK-nél találja.* A satu pofája cserélhető más felületi kialakításúra!A termék felhasználásáról szóló, vagy a telkes OK-..
Márka: OK-VISE Modell: KCD-DR2/16
Jellemzője:Egyedi készüléképítéshez kifejlesztett OK-VISE termék. A munkadarabokat alátámasztás nélkül szorítja két irányban. A satu felülete bordázott* 48-52HRC.A termék méreteit a KÉPEK-nél találja.* A satu pofája cserélhető más felületi kialakításúra!A termék felhasználásáról szóló, vagy a telkes..
Márka: OK-VISE Modell: KCD-DS1/16
Jellemzője:Egyedi készüléképítéshez kifejlesztett OK-VISE termék. A munkadarabokat alátámasztással szorítja két irányban. A satu felülete sima* 48-52HRC.A termék méreteit a KÉPEK-nél találja.* A satu pofája cserélhető más felületi kialakításúra!A termék felhasználásáról szóló, vagy a telkes OK-VISE ..
Márka: OK-VISE Modell: KCD-DS2/16
Jellemzője:Egyedi készüléképítéshez kifejlesztett OK-VISE termék. A munkadarabokat alátámasztás nélkül szorítja két irányban. A satu felülete sima* 48-52HRC.A termék méreteit a KÉPEK-nél találja.* A satu pofája cserélhető más felületi kialakításúra!A termék felhasználásáról szóló, vagy a telkes OK-V..
Márka: OK-VISE Modell: KCS-BR3/16
Jellemzője:Egyedi készüléképítéshez kifejlesztett OK-VISE termék. A munkadarabot alátámasztás nélkül szorítja egy irányban. Az alaplemezt a satu csavarja rögzíti. A satu felülete bordázott* 48-52HRC.A termék méreteit a KÉPEK-nél találja.* A satu pofája cserélhető más felületi kialakításúra!A termék ..
Márka: OK-VISE Modell: KCS-DES1/16
Jellemzője:Egyedi készüléképítéshez kifejlesztett OK-VISE termék. A munkadarabot alátámasztás nélkül szorítja egy irányban. Az alaplemezt külön csavarok rögzítik. A satu felülete bordázott és önbeálló* 48-52HRC.A termék méreteit a KÉPEK-nél találja.* A satu pofája cserélhető más felületi kialakítású..
Márka: OK-VISE Modell: KCS-DR1/16
Jellemzője:Egyedi készüléképítéshez kifejlesztett OK-VISE termék. A munkadarabot alátámasztás nélkül szorítja egy irányban. Az alaplemezt külön csavarok rögzítik. A satu felülete bordázott* 48-52HRC.A termék méreteit a KÉPEK-nél találja.* A satu pofája cserélhető más felületi kialakításúra!A termék ..
Márka: OK-VISE Modell: KCS-DS1/16
Jellemzője:Egyedi készüléképítéshez kifejlesztett OK-VISE termék. A munkadarabot alátámasztás nélkül szorítja egy irányban. Az alaplemezt külön csavarok rögzítik. A satu felülete sima* 48-52HRC.A termék méreteit a KÉPEK-nél találja.* A satu pofája cserélhető más felületi kialakításúra!A termék felha..
Márka: OK-VISE Modell: KG-1/16
Jellemzője:Egyedi készüléképítéshez kifejlesztett OK-VISE termék. A munkadarabot alátámasztás nélkül ütközteti.A termék méreteit a KÉPEK-nél találja.A termék felhasználásáról szóló, vagy a telkes OK-VISE katalógust töltse le a LEÍRÁS fülről! 2D-s pdf. vagy 3D-s STEP fájlt kérésére küldünk!Méretezési..
Márka: OK-VISE Modell: KG-2/16
Jellemzője:Egyedi készüléképítéshez kifejlesztett OK-VISE termék. A munkadarabot alátámasztással ütközteti.A termék méreteit a KÉPEK-nél találja.A termék felhasználásáról szóló, vagy a telkes OK-VISE katalógust töltse le a LEÍRÁS fülről! 2D-s pdf. vagy 3D-s STEP fájlt kérésére küldünk!Méretezési és ..
Márka: OK-VISE Modell: KP-1/16
Jellemzője:Egyedi készüléképítéshez kifejlesztett OK-VISE termék. A munkadarabot alátámasztására szolgál.A termék méreteit a KÉPEK-nél találja.A termék felhasználásáról szóló, vagy a telkes OK-VISE katalógust töltse le a LEÍRÁS fülről! 2D-s pdf. vagy 3D-s STEP fájlt kérésére küldünk!Méretezési és fe..
Márka: OK-VISE Modell: KS-D1/16
Jellemzője:Egyedi készüléképítéshez kifejlesztett OK-VISE termék. A munkadarab a sík felületen elhelyezett egy gyémántszemcsével érdesített csaphoz szorítja.A termék méreteit a KÉPEK-nél találja.A termék felhasználásáról szóló, vagy a telkes OK-VISE katalógust töltse le a LEÍRÁS fülről! 2D-s pdf. va..
Márka: OK-VISE Modell: KS-D2/16
Jellemzője:Egyedi készüléképítéshez kifejlesztett OK-VISE termék. A munkadarab a sík felületen elhelyezett két gyémántszemcsével érdesített csaphoz szorítja.A termék méreteit a KÉPEK-nél találja.A termék felhasználásáról szóló, vagy a telkes OK-VISE katalógust töltse le a LEÍRÁS fülről! 2D-s pdf. va..
Márka: OK-VISE Modell: KS-D3/16
Jellemzője:Egyedi készüléképítéshez kifejlesztett OK-VISE termék. A munkadarab a sík felületen elhelyezett három gyémántszemcsével érdesített csaphoz szorítja.A termék méreteit a KÉPEK-nél találja.A termék felhasználásáról szóló, vagy a telkes OK-VISE katalógust töltse le a LEÍRÁS fülről! 2D-s pdf. ..
Márka: OK-VISE Modell: KS-R1/16
Jellemzője:Egyedi készüléképítéshez kifejlesztett OK-VISE termék. A munkadarab a sík felületen elhelyezett egy bordázott csaphoz szorítja.A termék méreteit a KÉPEK-nél találja.A termék felhasználásáról szóló, vagy a telkes OK-VISE katalógust töltse le a LEÍRÁS fülről! 2D-s pdf. vagy 3D-s STEP fájlt ..
Mutasd 1 tól 20 -ig 27 (2 oldalakat)